2012 m. kovo 19 d., pirmadienis

Kaip dirbti Kalėdų seneliu 365 dienas per metus?


Jei jūs neturite giminių ir nesate kokios nors partijos narys tai šiandien susirasti darbą Lietuvoje tikrai nelengva. Galima bandyti ieškotis darbo užsienyje, bet be draugų sunku. Bet, netgi susiradę darbą užsienyje, daugelis ieško darbo pas mus t. y. internete. Mano komandoje 1/2 visų darbuotojų yra emigrantai. Manyčiau, kad neatsitiktinai. Kodėl? Todėl, kad jų aplinkoje vis daugiau žmonių ieškosi papildomo darbo, kurį greičiausiai suranda internete.

Kokie darbai dažniausiai būna internete? Aš nekalbu apie tinklapių kūrėjų, dizainerių darbus, kurie pagal savo specifiką yra internetiniai darbai. Tokius darbus dar reikia sugebėti atlikti. Tai ne kiekvienam.

Masiškai internete galima rasti tik taip vadinamą darbą ar verslą MLM, TM (tinklinis marketingas).
Tokie darbai siūlomi masiškai. Bet tai nėra lengva, reikalinga kažką pirkti, tuo žavėtis ir siūlyti kitiems. Tai ne visiems.

Bet šiandien atsiranda darbų kurie yra visiškai kitokie, sakyčiau įdomūs. Kita vertus, šiandieninė ekonominė situacija verčia ieškoti naujo požiūrio į verslą ir į darbą. Nes seni metodai nėra tokie veiksmingi kaip anksčiau.

Sakysim tradicinė reklama per TV, internetą, radiją, laikraščius šiandien nėra tokia veiksminga kaip anksčiau. O paprasta reklama kuri vyksta plepant Džoniui su Joniu veikia dešimt kart geriau. O šiandien Džonis su Joniu kalbasi per skype, per Facebook, ar dar per ką nors ir tai pasirodo veikia. Šį reiškinį labai greitai suprato kompanijų vadovai ir nedelsiant įgyvendino.

Bet ir dar ne viskas. Norint kompanijai iškovoti rinką neužtenka vien tik reklamuotis, o reikia vilioti klientus dovanomis. O šią malonią funkciją kompanija atiduoda savo darbuotojams.
Kaip tai atrodo praktiškai?
Jonis kalbasi su Džoniu apie šį bei tą ir staiga Jonis sako. „Džoni gal nori dovanų?“
O kas dovanų nenori? Džonis aišku priima, pasidžiaugia. Po kiek laiko vėl jie plepa. Džonis dėkoja Joniui už dovanas. O Jonis vėl klausia. O gal pats norėtum dovanoti dovanas? Kitaip sakant ar norėtum 365 dienas per metus būti Kalėdų seneliu? ???

Ar supratot, kad aš Jums dovanoju darbą, kad jūs dovanotumėt dovanas ir darbą kitiems?
Supratot ar nesupratot?
Dešinėje pusėje yra lentelė „Tobulas verslas“, rašykite savo vardą, email, spauskite ir už minutės gausite laišką ir dovanas.

Sėkmės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą